Saturday, February 26, 2011

Seri Innershine lah tuh..

bila terbaca tajuk post nih,mesti ampa dah bleh agak kan..
apa yang aku nak citerkan ari nih..
ha'ah...aku nak citer pasal produk nih
yang baru saja aku amalkan..
Innershine Prune Plus & Berry


aku baru ja amalkan innershine nih
dulu-dulu tak pernah terlintas pun nak minum benda alah nih as supplement
tapi sejak dok tengok si cantik manis maya karin kat tv tuh
terus berkobar-kobar nak minum
pengaruh artis sungguh
mana nak tau t, aku bleh cantik cam cik maya tuh
hahaha
berangan sungguh kn!

mula-mula tuh aku dok teragak-agak jugak la
nak beli k tidak
sebab harga dia la..
sekotak, ada 6 botol
lebih kurang RM22 kot..
so sebotol dalam RM3 .++
aku nih memang kede sket..
tapi mahal kot..
sekotak tuh xbole pun nak cover seminggu
tapi demi kecantikan diriku
aku gagahi jugak

masa first aku beli tuh
aku beli yang pati berry punya
sebab prune xda..
pati berry tuh untuk kecantikan mata..
tapi aku lebih berminat dengan pati prune
sebab dia untuk kecantikan kulit gitu..
hehe
bak kata orang
memiliki wajah berseri even tanpa make-up
adalah kecantikan yang tak ternilai!

sekarang nih aku da amalkan innershine for almost 3 weeks
mula-mula amik pati berry 8 botol
then, amik pati prune plus 10 botol
berseri k tidak..
yang tuh aku tak sure lah
kalo ikutkan aku, dari malam pertama amik benda tuh
dah berseri pun
hahaha
gelak perasan lagi...

aku tak mau lah letak pic aku lagi
nanti kena judge kan...
nanti-nanti la ye..
biarlah aku dapat teguran dulu dari pemerhati sekeliling
yang aku berseri k hapa k
baru aku letak..

tapi ada k yg nak tegur?
tak tegur pun aku x kisah..
aku minum innerhine tuh bukan untuk seri je..
tapi banyak lagi khasiat dari minuman brands tuh..
nak tau?
baca la lagi..
hehe


seperti yang kita tau kalo kita amik pati prune punya
confirm-confirm lah, kita dapat kebaikan pati prune
apa yang aku nak cakap nih?
hehe
khasiat utama buah prune nih adalah
dia mempunyai 2x antioxidants
berbanding buah-buah lain
tapi pati innershine nih plak
1.5 kali lebih pekat dari pati jus prune yang biasa
antioxidant ni lah yang sangat diperlukan
untuk meremajakan kulit kita..
so do d math
betapa baiknya pati prune nih
very2 penuh dengan anti-oksidan nih
bagi orang yang pemalas makan buah macam aku
memang sesuai la amik innershine nih..
hehe

selain tuh, innershine nih jugak bagus untuk proses membuang toksin
untuk part-part membuang nih
memang bagus lah..
tiap2 pagi confirm ke tandas punya
sebabnya dia kaya dengan serat2, inulin, oligofruktosa
yang sangat membantu dalam proses penghadaman kita
juga untuk meningkatkan bakteria2 baik dalam badan..

b4 aku membeli produk nih
ada gak aku search dalam internet
pendapat orang ramai pas guna produk nih
ada yang kata kulit jadi gebu, licin
jerawat pun kurang tumbuh
tuh yang membuat aku tertarik tuh
kulit pun dah kusam sangat nih
hehe
apa-apa pun kita kena cuba sendiri
untuk rasai perubahan tuh
kan..kan..kan..
tak rugi la amik innershine nih
sedap plak tuh..


2 comments:

  1. wahhhhh..moga2 cpt la mata 2 elok..ahaha

    ReplyDelete
  2. bukan nak mata je..nak muka pun berseri..hehe

    ReplyDelete