Saturday, March 12, 2011

Hentikan Aksi Itu!!!!!

wallaa...
pernah tak diantara ampa-ampa suma
terasa nak termuntah bila tertengok sesuatu?
kekadang tuh tak payah tengok pun..
kalo terpikir, ter imagine ke,terdengar citer k
pasal sesuatu yang menggelikan
mesti ada kita yang rasa nak termuntah kan?
mungkin ada yg mengecam kita mengada-gada
tp seriusly benda nih bukan bleh tahan-tahan
hehe

ada yang geli bila terpikirkan darah
ada yang geli bila terpikirkan gigi palsu
gigi palsu? ye ada org allergic dgn gigi palsu ye
ada yang geli bila terpikirkan benda2 kotor
termasuklah ngan bahan buangan kita
ada gak yang jadi geli bila nengok binatang2 pelik
tapi apa yang aku nak citerkan ari ni
adalah kegelian aku sampai terasa nak termuntah
bila tertengok situasi nih...

dan jugak ini

uweekkk..
aku memang tak boleh lah
kalo tertengok orang gosok gigi..
bukan aksi menggosok gigi,
tp geli la bile tengok ada buih2 ubat gigi yang kuar
kat tepi-tepi tuh
uwekk..uweekkk
even orang itu adalah en johnny deep sekalipun
means kalo orang itu hansem mana pun
kalo la aku tertengok dia gosok gigi
memang potong abis lah...
wekk..wekk..nak termuntah
hehe..sorry abg johnny!

ada tak ampa yang ada sifat kegelian ini?
mesti ampa faham kan apa yang aku rasa
kekadang tuh, kita tertengok iklan ubat gigi kat tv
iklan listerine ke
asik2 dok kumur2
ishkk..kaco betul kan
ada gak scene drama yang dok tunjuk aksi2 gosok gigi
perlu ke?
tak payah la kan...

dulu
ingat lagi zaman kecik2
time skolah rendah
akan ada nurse2 gigi
yang akan datang wat kempen gosok gigi
everybody kena line up tepi2 jalan
then tgk lepa wat demo berus gigi
pastuh everybody pun kena gak ikut mengosok gigi
eeee...aku memang tak suka time tuh
serius nak termuntah!
mesti tunduk ja time tuh
dah la lama nak gosok gigi tuh..

so
tolonglah
kepada readers2 di luar sana
jangan la dok bercakap dengan orang lain
bila anda tengah sibuk memberus gigi
takut ada antara anda yang bakal
dihembur dengan muntahan rakan anda
yang tak tertahan
dengan aksi-aksi anda itu

before you wish nak pegi cakap dengan org lain
make sure u have a smile like this


not like dis


tengok..sampai tercocok berus dalam mata
punyalah syiok nak sembang sangat!!
hehehe
bagi aku when its come to brushing teeth
hanya puak-puak nih je yang boleh tayang
lepa gosok gigi dekat public
sebab lepa sangat adorable!!

cute kan????
hehe

2 comments: